Oprava hodinek Garmin u BOXMAT

Oprava hodinek Garmin u BOXMAT

Když se setkáte s problémem u vašich chytrých hodinek Garmin, jistě chcete zajistit, aby vaše drahocenné zařízení bylo v těch nejlepších rukou. Garantujeme, že vaše Garmin hodinky obdrží profesionální a kompetentní servis, který si zaslouží.

Spolehlivý servis na míru

Nabízíme široké spektrum servisních služeb pro vaše hodinky Garmin, včetně výměny baterie, opravy řemínku QuickFit, instalace ochranného skla, nebo i komplexní diagnostiky celého zařízení. Máte-li model z řady Fenix 5/6, dokážeme vyměnit i přední nebo spodní díl hodinek. Zvládáme i výměnu baterie. A nabídneme již brzy jedinečnou opravu poškrábaného skla.

Krok za krokem k dokonalosti

BOXMAT se zaměřuje na detail a zákaznický servis, a proto kromě standardních oprav nabízí i BOXMAT fit – Službu, která zahrnuje spárování a konfiguraci nově zakoupených hodinek Garmin, poradenství ohledně využívání základních funkcí, jako je měření srdečního tepu nebo nastavení spánku, a také spárování hodinek s telefonem a aplikací Garmin Connect.

Kvalita a záruční podmínky

Držíme se vysokých etických standardů, což je patrné i na poskytovaných záručních podmínkách. Po opravě hodinek vám bude poskytnuta jednoletá záruka, známá jako Common Sense™ Warranty. To je důkazem sebevědomí a kvality servisních zákroků, které provádíme.

Překonání překážek

Pokud jde o technické problémy, není nic horšího, než pocit nejistoty. I když většina problémů s hodinkami Garmin může být vyřešena prostřednictvím různých metod resetování zařízení, někdy je zapotřebí odborný zásah. V takových případech je BOXMAT připraven nápomocně krok za krokem najít a opravit jakýkoli problém, ať již je to běžná údržba nebo náročnější hardwarová oprava. O tom vypovídá postupné přidávání dalších servisních zákroků do naší nabídky.

Odpovědnost k životnímu prostředí

Volba opravit vaše hodinky místo nákupu nových je nejen ekonomická, ale i ekologická. Spoluprací s BOXMAT tak nejenže získáte zpět plně funkční přístroj, ale také přispějete ke snížení elektronického odpadu.

Výše zmíněnými službami a podporou se vám BOXMAT představuje jako spolehlivý partner pro udržení vašich Garmin hodinek v nejlepší možné kondici. Nabízíme pečlivý, rychlý a efektivní servis s ohledem na nejlepší zájem vás zákazníků. Naším cílem je tvořit se svými zákazníky dlouhodobě spokojené vztahy.